Припиніть ділитися своїм місцезнаходженням

Якщо ви більше не бажаєте ділитися своїм місцезнаходженням — з міркувань конфіденційності чи особистих уподобань — ви можете скористатися цією функцією, щоб припинити ділитися своїм місцезнаходженням з іншими.

 

Кроки для припинення поширення вашого місцезнаходження:
  1. Знайти Відкрийте для себе Інтерфейс
  2. натисніть на Живе розташування.
  3. Натисніть на друга, з яким ви зараз ділитеся своїм місцезнаходженням, а потім виберіть Припинити надсилання геоданих.
  4. натисніть на Припиніть ділитися.