Dacă nu mai doriți să vă partajați locația — fie din motive de confidențialitate, fie din preferințe personale — puteți utiliza această funcție pentru a opri partajarea locației dvs. cu alte persoane.
Pași pentru a opri partajarea locației dvs.:
-
Găsi Descopera interfață.
-
Apăsați pe Locație live.
-
Atingeți prietenul cu care partajați în prezent locația, apoi selectați Opriți partajarea locației.
-
Apăsați pe Nu mai distribui.
