Usuń moment

Jeśli opublikowałeś/aś treść i uważasz ją za nieodpowiednią (np. niewłaściwą, emocjonalną, prywatną, z niedoborem odpowiednich zdjęć/filmów, z niechęcią do ponownego upublicznienia itp.), możesz ją całkowicie usunąć. Regularnie usuwaj stare treści, aby zachować uporządkowany i aktualny obraz swoich chwil.

 

Kroki usuwania momentów:
  1. Aby wejść do menu, kliknij prawy dolny róg paska nawigacyjnego. Odkryj berło.
  2. Stuknij w Chwile.
  3. Znajdź post, który już utworzyłeś i kliknij w prawy dolny róg < .. > i wybierz Usunięcia.