Stop met het delen van uw locatie

Als u uw locatie niet langer wilt delen, hetzij om privacyredenen of persoonlijke voorkeur, kunt u deze functie gebruiken om te voorkomen dat uw locatie met anderen wordt gedeeld.

 

Stappen om te stoppen met het delen van uw locatie:
  1. Vind de Ontdek interface.
  2. Tik op Live locatie.
  3. Tik op de vriend met wie je momenteel je locatie deelt en selecteer Stop met delen van locatie.
  4. Tik op Stop met delen.