Wanneer je content hebt geplaatst en deze ongepast vindt (bijv. verkeerde content, emotioneel, privé, niet de juiste afbeeldingen/video's gekozen, je wilt de content niet meer openbaar maken, enz.), kun je deze volledig verwijderen. Ruim oude content regelmatig op om een opgeruimd of actueel beeld van je momenten te behouden.
Stappen om momenten te verwijderen:
-
Tik op de rechter benedenhoek van de navigatiebalk om de Ontdek interface.
-
Tik op Moments.
-
Zoek het bericht dat je al hebt geplaatst en tik op de rechteronderhoek van het < .. > En Select Verwijdering .
