הפסק לשתף את המיקום שלך

אם אינך מעוניין עוד לשתף את מיקומך - בין אם מסיבות פרטיות ובין אם מסיבות של העדפה אישית - תוכל להשתמש בתכונה זו כדי להפסיק את שיתוף מיקומך עם אחרים.

 

שלבים להפסקת שיתוף המיקום שלך:
  1. מצא גילוי מִמְשָׁק.
  2. הקש מיקום חי.
  3. הקש על החבר שאיתו אתה משתף כעת את המיקום שלך, ולאחר מכן בחר תפסיקו לשתף מיקום.
  4. הקש הפסקת השיתוף.