המטרה העיקרית של תכונת "הסרת חבר" היא להעניק למשתמשים יותר פרטיות ושליטה. היא יכולה לעזור למשתמשים להגן על ההיבטים הבאים:
הגנת פרטיותמחיקת חברים יכולה לעזור למשתמשים להגן על פרטיותם האישית, במיוחד כאשר הם כבר לא רוצים שאנשים מסוימים יראו את הדינמיקה או המידע שלהם.
ניהול מעגלים חברתייםעם הזמן, מערכות היחסים החברתיות של אנשים ישתנו. תכונת מחיקת חברים עוזרת למשתמשים לייעל את המעגלים החברתיים שלהם ולשמור רק את אלה שהם באמת רוצים להישאר איתם בקשר.
חוויה אישיתלכל משתמש יש צרכים שונים, ותכונת הסר חבר מאפשרת לו להתאים את החוויה החברתית שלו בהתאם לצרכיו ולהימנע מאינטראקציות מיותרות או דחיפת תוכן.
כדי להסיר חבר, בצע את השלבים הבאים:
-
לחיצה ארוכה על תמונת הפרופיל של חברך
-
הקש פּרוֹפִיל
-
הקש <...> or <⁝> בפינה הימנית העליונה
-
הקש ניהול חברות
-
הקש הסר חבר
