Fiók törlése = Adatok törölve A JusTalkon az Ön adatainak védelme és biztonsága az első. Amikor úgy dönt, hogy törölje a fiókját:
- Minden csevegés, kapcsolat és profiladat véglegesen törölve
- Az adatok nem állíthatók vissza, és nem férhetnek hozzájuk újra
- Soha nem tároljuk és nem adjuk el az Ön adatait
Miután egy fiókot töröltünk, nem tudjuk visszaállítani. Amit tehetsz, hogy létrehozol egy új fiókot, és megpróbálsz újra kapcsolatba lépni a barátaiddal úgy, hogy megkéred őket, hogy osszák meg újra a JusTalk azonosítójukat. Csak így tudsz majd a jövőben kapcsolatban maradni.
