Διαγραφή Λογαριασμού = Διαγραφή Δεδομένων Στο JusTalk, το απόρρητο και η ασφάλειά σας προέχουν. Όταν επιλέγετε να διαγράψτε τον λογαριασμό σας:
- Όλες οι συνομιλίες, οι επαφές και τα δεδομένα προφίλ είναι διαγράφηκε οριστικά
- Δεν είναι δυνατή η ανάκτηση ή η εκ νέου πρόσβαση στα δεδομένα
- Δεν διατηρούμε ούτε πουλάμε ποτέ τα στοιχεία σας
Μόλις διαγραφεί ένας λογαριασμός, δεν μπορούμε να τον επαναφέρουμε. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό και να προσπαθήσετε να επανασυνδεθείτε με τους φίλους σας ζητώντας τους να μοιραστούν ξανά τα JusTalk ID τους. Μόνο με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να παραμένετε σε επαφή στο μέλλον.
