Διαγραφή στιγμής

Όταν έχετε δημοσιεύσει περιεχόμενο και θεωρείτε ότι είναι ακατάλληλο (π.χ. λάθος περιεχόμενο, συναισθηματικό, προσωπικό, μη επιλογή κατάλληλων εικόνων/βίντεο, δεν θέλετε να το δημοσιεύσετε ξανά κ.λπ.), μπορείτε να το διαγράψετε εντελώς. Καθαρίζετε το παλιό περιεχόμενο σε τακτική βάση για να διατηρείτε μια καθαρή ή ενημερωμένη εικόνα των στιγμών σας.

 

Βήματα για τη διαγραφή στιγμών:
  1. Πατήστε στην κάτω δεξιά γωνία της γραμμής πλοήγησης για να εισέλθετε στο Ανακαλύψτε Διεπαφή.
  2. Πατήστε Στιγμές.
  3. Βρείτε την ανάρτηση που έχετε ήδη κάνει και πατήστε στην κάτω δεξιά γωνία του < .. > , και επιλέξτε Διαγραφή.