Smazání účtu = Vymazání dat U JusTalk je vaše soukromí a bezpečnost na prvním místě. Když se rozhodnete smazat účet:
- Všechny chaty, kontakty a profilová data jsou trvale vymazáno
- Data nelze obnovit ani k nim znovu přistupovat
- Vaše informace nikdy neuchováváme ani neprodáváme
Jakmile je účet smazán, nemůžeme ho obnovit. Můžete si vytvořit nový účet a zkusit se znovu spojit s přáteli tak, že je požádáte o sdílení jejich JusTalk ID. Pouze tímto způsobem budete moci zůstat v kontaktu i nadále.
